ABOUT US

divider

DJBooking is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Elusive Agency en Omnia Events. Nadat beide bedrijven jarenlang ervaring hebben opgedaan op gebieden als evenement organisatie, (online) marketing, artiesten bemiddeling, artiesten management, artiesten vervoer, event support en evenementen productie is er in 2017 besloten om op een aantal vlakken de krachten te bundelen.

Beide bedrijven hebben in het verleden vaker samengewerkt. Met een wederzijds doel zijn eigenaren aan het project begonnen waarbij een gezonde mix van ervaring en jong opkomend talent tot succes moet leiden. Een selecte groep van eigen artiesten en concepten is gevormd en de eerste successen zijn al zichtbaar.

Door de sterke achterban en vaste externe partners zijn wij een grote toegevoegde waarde voor elke promotor, organisator of artiest. Wij streven altijd een totale ontzorging na indien gewenst! One stop shop is hierbij het principe!

Wij hopen met DJBooking de komende jaren een stabiele factor in een constant veranderende markt te worden waar op basis van eerlijke en kwalitatief hoogstaande producten iedereen zich snel thuis voelt.

ONZE PARTNERS

divider